Dania kuchni polskiej

ZUPY

1. ZUPY 6,00 – 9,00

DANIA OBIADOWE

1. Kotlet panierowany schabowy lub drobiowy z porem, czosnkiem, zapiekany serem, posypany marchewką, frytki, surówka 23,00
2. Kotlet panierowany schabowy lub drobiowy z pieczarkami lub ananasem, zapiekany z serem, frytki, surówka 22,00
3. Kotlet panierowany schabowy lub drobiowy z boczkiem, zapiekany z serem, jajko sadzone, frytki, surówka 24,00
4. Kotlet panierowany schabowy lub drobiowy z pomidorami suszonymi, białą mozzarella, zapiekany z serem, frytki, surówka 23,50
5. Stripsy, frytki, surówka 18,00
6. Nuggetsy, frytki, surówka 18,00
7. Ryba smażona w panierce polana sosem śmietanowo-cytrynowym, frytki, surówka 23,00
8. Falafel – kotleciki z ciecierzycy, sałatka warzywna, bułka pita, sos/lub frytki 17,00/21,00
9. Szaszłyk drobiowy z sosem czosnkowym, frytki, surówka 19,50
10. Ser mozzarella – kula w szynce parmeńskiej, świeży pomidor, oliwki, pomidor suszony zapiekany w sosie pomidorowo-bazyliowy 18,50

PRZEKĄSKI

1. Bułka pszenna z serem mozzarella, czosnkiem – 2 sztuki 5,00
2. Paluchy drożdżowe własnego wyrobu (4 sztuki) 6,00
3. Frytki (duża porcja) 5,00
4. Frytki zapiekane z serem (duża porcja) 6,50

Opakowanie do zupy – 1 zł
Opakowanie styropian – 1,50 zł

Zamówienia telefoniczne – 24 235-91-00 lub 506-524-088

Poza terenem miasta 1zł/km

Obszar objęty zamówieniem do 15 km

Kierowca ma przy sobie 50 zł

Możliwość płacenia kartą w lokalu

Facebook